Dan Mureşan lasă Şimleul pentru Liga a III-a

„M-am simţit bine la Şimleu şi voi reveni cu mare plăcere dacă va mai fi nevoie de serviciile mele, dar, în acest moment este mai avantajos pentru mine să joc în Liga a III-a”, a declarat fundaşul care a evoluat atât la Sportul Şimleu, cât şi la FC Silvania Şimleu Silvaniei, pe vremea când gruparea de la poalele Măgurii evolua în Liga a II-a şi în Liga a III-a

După numai o jumătate de campionat, Sportul Şimleu pierde unul dintre cei mai importanţi jucători, pe fundaşul Dan Mureşan, adus la echipă în luna martie a acestui an, pentru a pune umărul la câştigarea campionatului judeţean şi promovarea în Liga a III-a. Având în vedere că Sportul Şimleu nu a reuşit promovarea în al treilea eşalon, pierzând cu scorul de 3 – 5 meciul de baraj împotriva bihorenilor de la CS Sânmartin, „Gimi”, cum îi spun colegii de echipă, a ales o variantă mai bună pentru sezonul următor. Fotbalistul clujean s-a întors la Unirea Jucu, formaţie ce activează în Liga a III-a şi la care Mureşan a mai evolua în turul sezonului trecut. „Am revenit la Unirea Jucu, fiindcă, în acest moment, este mai bine pentru mine să joc la nivelul Ligii a III-a, cu toate că m-am simţit foarte bine la Şimleu. Însă, nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viitorul. Probabil, vom mai colabora dacă cei de la Sportul Şimleu vor mai apela la serviciile mele”, ne-a mărturisit fotbalistul care a mai evoluat la FC Silvania, pe vremea când echipa a activat atât în Liga a III-a, cât şi în Liga a II-a.
Deşi este clujean de origine, Dan Mureşan are o contribuţie majoră la asccensiunea fotbalului de la poalele Măgurii, evoluând, la început, pentru Flacăra Halmăşd, în Liga a IV-a, apoi la FC Silvania în Liga a III-a şi în Liga a II-a. Fundaşul s-a despărţit de FC silvania în urmă cu patru ani, transferându-se la FCM Baia Mare, cu care a promovat din Liga a IIi-a în al doilea eşalon. A trecut, apoi, pe la Bihorul Beiuş (Liga a III-a), Luceafărul Oradea (Liga a II-a), iar în prima parte a sezonului trecut a jucat pentru Unirea Jucu, echipă ce a evoluat în Seria a V-a din Liga a III-a.

Leave a Comment